Recept
« Terug naar recepten
Gebakken ananas
PT20M
Gebakken ananas
Een heerlijk gebakken ananas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Niels Petra & Jessy Zwart
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Kinderen - Toetjes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boretti/ Marcel Fagel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken ananas te bereiden
Schil eerst de ananas. Zet dan de fry-top of de koekenpan aan.
Snijd dan de ananas in repen. Leg dan de ananas in de fry-top
Of koekenpan. Strooi dan de kaneel over de ananas.
Na een tijdje. Strooi je de suiker over ananas.
En de peper er over.
En bakken maar, als je klaar bent met bakken. Doe je er een bolletje ijs bij
Snijd dan de ananas in repen. Leg dan de ananas in de fry-top
Of koekenpan. Strooi dan de kaneel over de ananas.
Na een tijdje. Strooi je de suiker over ananas.
En de peper er over.
En bakken maar, als je klaar bent met bakken. Doe je er een bolletje ijs bij
Mijn kookverhaal (Niels Petra & Jessy Zwart)
dit recept is geschreven door Jessy(8)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
yalides zegt:
bametz-saffrie zegt:
Mia zegt:
:):D