Recept
« Terug naar recepten
Gebakken banaan met kwark
PT20M
Gebakken banaan met kwark
Een heerlijk gebakken banaan met kwark recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ilona Knol
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Ah.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken banaan met kwark te bereiden
Verwarm de oven voor op 225°C.
De bananen ongeschild wassen en afdrogen en ze 10 minuten in de oven bakken tot ze rondom donkerbruin zijn.
De kwark, melk en suiker goed door elkaar roeren. Van de warme banaan een 'kapje' afsnijden en met een lepel een geultje in de banaan snijden. De bananen met de kwark vullen.
De bananen ongeschild wassen en afdrogen en ze 10 minuten in de oven bakken tot ze rondom donkerbruin zijn.
De kwark, melk en suiker goed door elkaar roeren. Van de warme banaan een 'kapje' afsnijden en met een lepel een geultje in de banaan snijden. De bananen met de kwark vullen.