Recept
« Terug naar recepten
Gebakken bloedworst met appels en canisiusstroop
PT45M
Gebakken bloedworst met appels en canisiusstroop
Een heerlijk gebakken bloedworst met appels en canisiusstroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken bloedworst met appels en canisiusstroop te bereiden
Snijd de bloedworst in dunne plakjes en bak ze in de pan.
Haal ze uit de pan en leg ze in een schaaltje in een voorverwarmde oven van 100 °C.
Bak de appelpartjes apart, en voeg ze daarna toe bij de bloedworst in de oven zodat het warm blijft.
Blus de pan af met bouillon en voeg hier Canisiusstroop aan toe.
Kook de saus in totdat ze stroperig wordt.
Haal de pan van het vuur en roer er de yoghurt door.
Haal ze uit de pan en leg ze in een schaaltje in een voorverwarmde oven van 100 °C.
Bak de appelpartjes apart, en voeg ze daarna toe bij de bloedworst in de oven zodat het warm blijft.
Blus de pan af met bouillon en voeg hier Canisiusstroop aan toe.
Kook de saus in totdat ze stroperig wordt.
Haal de pan van het vuur en roer er de yoghurt door.