Recept
« Terug naar recepten
Gebakken bloedworst met appeltjes
PT10M
Gebakken bloedworst met appeltjes
Een heerlijk gebakken bloedworst met appeltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
24
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken bloedworst met appeltjes te bereiden
Snijd de bloedworst in dobbelsteentjes. De appel als eerste aanbakken in de pan en de dobbelsteentjes bloedworst toevoegen. Goed hard opbakken (zodat de bloedworst een hard gebakken korstje krijgt).
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
janny zegt:
Peter zegt:
jose zegt:
Tania zegt: