Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Brussels lof
PT15M
Gebakken Brussels lof
Een heerlijk gebakken brussels lof recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Brussels lof te bereiden
Was het lof eerst goed, verwijder vuile schutbladeren en snij er de kegeltjes aan de onderkant uit.
Snij het lof vervolgens in grove stukken van 2cm.
Laat de boter bruin worden en bak hierin het lof bruin, maar niet gaar.
Zorg dat het mooi knapperig blijft.
Breng het op smaak met peper en zout
Snij het lof vervolgens in grove stukken van 2cm.
Laat de boter bruin worden en bak hierin het lof bruin, maar niet gaar.
Zorg dat het mooi knapperig blijft.
Breng het op smaak met peper en zout