Recept
« Terug naar recepten
Gebakken cajunaardappelen met kip en ananassalsa
PT40M
Gebakken cajunaardappelen met kip en ananassalsa
Een heerlijk gebakken cajunaardappelen met kip en ananassalsa recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aardappel.be
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken cajunaardappelen met kip en ananassalsa te bereiden
Snijd de ongeschilde aardappelen in partjes. Snijd de kipfilets in blokjes. Pel de rode ui en snijd in ringen. Leg de aardappelen, de kippenblokjes, de ui en de babymaïs op een grote bakplaat. Meng de cajunkruiden er goed onder. Spreid uit in één laag op de bakplaat. Zet in een voorverwarmde over van 200°C, en bak 30 minuten tot alles goudbruin en zacht is. Meng de ananas, groene peper en chilivlokken tot een ananassalsa.