KookJij

Gebakken Camembert met frambozendressing

Een heerlijk gebakken camembert met frambozendressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Smulweb
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken Camembert met frambozendressing te bereiden

Frambozen in water met de suiker laten wellen, daarna pureren.

Snij de cambembert in acht puntjes. Paneer ze (bloem-eiwit-paneermeel) en frituur ze tot ze goudbruin zijn.

Leg het puntje cambembert in een plasje frambozendressing en snijd hem open zodat de kaas eruit vloeit. Werk af met 2 blaadjes munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nellie

nellie zegt:
Cranberry saus is ook heel lekker er bij.