Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Camembert met frambozendressing
PT20M
Gebakken Camembert met frambozendressing
Een heerlijk gebakken camembert met frambozendressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Smulweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Camembert met frambozendressing te bereiden
Frambozen in water met de suiker laten wellen, daarna pureren.
Snij de cambembert in acht puntjes. Paneer ze (bloem-eiwit-paneermeel) en frituur ze tot ze goudbruin zijn.
Leg het puntje cambembert in een plasje frambozendressing en snijd hem open zodat de kaas eruit vloeit. Werk af met 2 blaadjes munt.
Snij de cambembert in acht puntjes. Paneer ze (bloem-eiwit-paneermeel) en frituur ze tot ze goudbruin zijn.
Leg het puntje cambembert in een plasje frambozendressing en snijd hem open zodat de kaas eruit vloeit. Werk af met 2 blaadjes munt.
nellie zegt: