Recept
« Terug naar recepten
Gebakken carpaccio van varkensgebraad (zie opm)
PT30M
Gebakken carpaccio van varkensgebraad (zie opm)
Een heerlijk gebakken carpaccio van varkensgebraad (zie opm) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Varkensvlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken carpaccio van varkensgebraad (zie opm) te bereiden
Hak de look en chili fijn en meng met de boter tot de boter wit ziet en kruid met zout. Snijd de aardappelen in schijven van 1 cm dik. Snijd de komkommer in slingers (met een dunschiller). Schil en snijd de avocado in dunne plakjes. Snijd de salade in grove stukken. Snijd de lenteuitjes fijn en meng alles met olijfolie, citroensap, pijnboompitten en kruid met zout en peper.
Bak het varkensvlees een paar seconden aan elke kant in een hete koekenpan met boter.
Verdeel het vlees over 4 borden. Plaats de salade mooi bovenop en serveer met wat lookboter.
Bak het varkensvlees een paar seconden aan elke kant in een hete koekenpan met boter.
Verdeel het vlees over 4 borden. Plaats de salade mooi bovenop en serveer met wat lookboter.