Recept
« Terug naar recepten
Gebakken kaas
PT15M
Gebakken kaas
Een heerlijk gebakken kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken kaas te bereiden
-De bloem en het water mengen tot je een dik papje hebt.
-De plakken kaas door dit papje halen tot ze goed bedekt zijn en ze daarna door de paneermeel halen.
-De paneermeel goed aandrukken.
-In de boter de kaasplakken snel op hoog vuur bruin bakken zonder dat de kaas gaat uitlopen.
-Direkt heet serveren.
-De plakken kaas door dit papje halen tot ze goed bedekt zijn en ze daarna door de paneermeel halen.
-De paneermeel goed aandrukken.
-In de boter de kaasplakken snel op hoog vuur bruin bakken zonder dat de kaas gaat uitlopen.
-Direkt heet serveren.
mmeeuwissen zegt: