Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Makreel
PT30M
Gebakken Makreel
Een heerlijk gebakken makreel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Appie Löhr
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Makreel te bereiden
Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.
Wrijf de moten vis in met de knoflook en rozemarijn.
Verhit de olie in een pan en bak hier in de vis in 6
a 8 minuten aan bijde kanten mooi bruin en gaar.
Haal ze uit de pan,leg ze op een schaal,bestrooi ze met wat peper en zout en sprenkel er citroensap over.
Lekker met patat en sla.
Wrijf de moten vis in met de knoflook en rozemarijn.
Verhit de olie in een pan en bak hier in de vis in 6
a 8 minuten aan bijde kanten mooi bruin en gaar.
Haal ze uit de pan,leg ze op een schaal,bestrooi ze met wat peper en zout en sprenkel er citroensap over.
Lekker met patat en sla.
joop van rij zegt: