Recept
« Terug naar recepten
Gebakken mosselen met lente ui op komkommersalade
PT20M
Gebakken mosselen met lente ui op komkommersalade
Een heerlijk gebakken mosselen met lente ui op komkommersalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken mosselen met lente ui op komkommersalade te bereiden
Was de komkommer en snij met een kaasschaaf in de lengte in plakken. Doe de azijn met de olijfolie, de honing, mosterd, peper en zout in een kom en klop het door elkaar tot een dressing. Maak de plakken komkommer aan met met de dressing. Bestrooi de mosselen met peper en zout en wentel ze door de bloem(in een zeefje). Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de mosselen op hoog vuur krokant. Was en snij de lente ui en voeg een de gebakken mosselen toe. Bak nog even door. Verdeel komkommersalade over de borden, schep in iedere salade een eetlepel Boursin verdeel daarna de mosselen over de borden. Garneer met halve cherry tomaatjes.