Recept
« Terug naar recepten
Gebakken nagerecht met appel, vanillevla en Bastognekoeken
PT40M
Gebakken nagerecht met appel, vanillevla en Bastognekoeken
Nagerechtje warm
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
lu
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken nagerecht met appel, vanillevla en Bastognekoeken te bereiden
Vet een ondiepe vuurvaste ovenschaal (doorsnee 20 cm) in met boter. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de 3 friszure appels, deel ze in vieren en snij ze in dunne plakjes. Leg de appelschijfjes in de ovenschaal en giet de vanillevla erover. Verkruimel 10 Bastognekoeken en strooi deze over de vanillevla. Verdeel kleine dobbelsteentjes boter over de Bastognekruimels. Zet de ovenschaal 30 minuten in het midden van de oven.
Anna zegt:
Dit nagerecht is het lekkerst al je het warm serveert. Succes!
Groetjes,
Anna
KookJij.