Recept
« Terug naar recepten
Gebakken noedels met groene asperges
PT15M
Gebakken noedels met groene asperges
Een heerlijk gebakken noedels met groene asperges recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
http://www.meiasia.nl/nl-NL/2/recepten/9/gebakken_noedels_met_groene_asperges.aspx
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken noedels met groene asperges te bereiden
Snijd de asperges in schuine stukjes van 2 cm. Schil de gemberwortel en snipper deze fijn. Laat de tofu uitlekken, droog het blok met keukenpapier en snijd in kleine dobbelsteentjes. Kook de asperges 2 minuten in kokend water met zout en giet ze af. Breng 2 liter water aan de kook en zet het vuur uit. Doe de noedels in het water en laat ze 3 minuten wellen. Giet de noedels af. Verhit de olie in een wok. Voeg de tofu toe en roerbak deze in 3 minuten goudbruin. Voeg de gemberwortel, asperges en currypasta toe en roerbak 2 minuten. Voeg de sojasaus en noedels toe erbij en schep goed door elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe.