Recept
« Terug naar recepten
Gebakken ossenhaasstukjes met fruitsalade
PT20M
Gebakken ossenhaasstukjes met fruitsalade
Een heerlijk gebakken ossenhaasstukjes met fruitsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ramon beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken ossenhaasstukjes met fruitsalade te bereiden
Snijd de meloen, druiven en sinaasappelen in kleine stukjes. Meng de suiker en het sap van de limoen door het fruit. Snijd de ossenhaas in reepjes. Breng deze op smaak met zout en peper uit de molen en meng de maïzena er door.
Verwarm een pan met ruim olie en bak het vlees 1 minuut op hoog vuur. Laat het op keukenpapier even uitlekken.
Schep wat fruitsalade op een bord. Verdeel de ossenhaasreepjes erover en garneer met de fijngesneden basilicum. Lekker met risotto.
Verwarm een pan met ruim olie en bak het vlees 1 minuut op hoog vuur. Laat het op keukenpapier even uitlekken.
Schep wat fruitsalade op een bord. Verdeel de ossenhaasreepjes erover en garneer met de fijngesneden basilicum. Lekker met risotto.