Recept
« Terug naar recepten
Gebakken schelvis met knoflook
PT25M
Gebakken schelvis met knoflook
Een heerlijk gebakken schelvis met knoflook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
marchant-mosselen.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken schelvis met knoflook te bereiden
Peper en zout de stukken vis.
Laat een pan met antikleeflaag heet worden op het vuur.
Giet er de olijfolie in en bak de vis gedurende 5 minuten langs elke kant.
Schep de vis uit de pan en houd even warm.
Doe de fijngesnipperde knoflookteentjes in de pan.
Laat 2 minuten zacht bakken.
Pers de citroen uit boven de pan.
Giet de saus over de vis en serveer.
Laat een pan met antikleeflaag heet worden op het vuur.
Giet er de olijfolie in en bak de vis gedurende 5 minuten langs elke kant.
Schep de vis uit de pan en houd even warm.
Doe de fijngesnipperde knoflookteentjes in de pan.
Laat 2 minuten zacht bakken.
Pers de citroen uit boven de pan.
Giet de saus over de vis en serveer.