KookJij

Gebakken Sint- Jacobsschelpen met limoen

Een heerlijk gebakken sint- jacobsschelpen met limoen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken Sint- Jacobsschelpen met limoen te bereiden

haal de sint-jacobsschelpen uit hun schelp en haal ze door een mengsel van oliën en het bieslook; bestrooi ze met zout en peper. spoel de schelpen af en droog ze af.

bak de sint-jacobsschelpen in een hete koekenpan, 30 seconde aan elke kant totdat ze net gaar zijn- bak ze beslist niet te lang. leg ze weer in hun schelpen en knijp er wat limoensap over. strooi er gehakte bieslook en geroosterde sesamzaad over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst