Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Sint- Jacobsschelpen met limoen
PT10M
Gebakken Sint- Jacobsschelpen met limoen
Een heerlijk gebakken sint- jacobsschelpen met limoen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joeri van Zoggel
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Sint- Jacobsschelpen met limoen te bereiden
haal de sint-jacobsschelpen uit hun schelp en haal ze door een mengsel van oliën en het bieslook; bestrooi ze met zout en peper. spoel de schelpen af en droog ze af.
bak de sint-jacobsschelpen in een hete koekenpan, 30 seconde aan elke kant totdat ze net gaar zijn- bak ze beslist niet te lang. leg ze weer in hun schelpen en knijp er wat limoensap over. strooi er gehakte bieslook en geroosterde sesamzaad over.
bak de sint-jacobsschelpen in een hete koekenpan, 30 seconde aan elke kant totdat ze net gaar zijn- bak ze beslist niet te lang. leg ze weer in hun schelpen en knijp er wat limoensap over. strooi er gehakte bieslook en geroosterde sesamzaad over.