Recept
« Terug naar recepten
Gebakken zalm met rucola en pasta:
PT45M
Gebakken zalm met rucola en pasta:
Een heerlijk gebakken zalm met rucola en pasta: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken zalm met rucola en pasta: te bereiden
Zet de doperwtjes met ruim kokend water op.
Voeg na ± 5 min. de pasta toe en kook het samen gaar, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de pasta.
Kruid de zalmfilet met zout, versgemalen peper en 2 el dille.
Bak ze in wat olie in 10-12 min. zachtjes gaar en mooi bruin.
Bak het uitje in 1 el olie zachtjes goudbruin.
Roer de crème fraîche en een ½ dl pastakookwater erbij en breng het aan de kook.
Stort de pasta in een vergiet en laat het kort uitlekken.
Schep het in een ( warme ) schaal direct om met de roomsaus, de rest van de dille en de rucola.
Serveer met de zalmfilet.
Voeg na ± 5 min. de pasta toe en kook het samen gaar, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de pasta.
Kruid de zalmfilet met zout, versgemalen peper en 2 el dille.
Bak ze in wat olie in 10-12 min. zachtjes gaar en mooi bruin.
Bak het uitje in 1 el olie zachtjes goudbruin.
Roer de crème fraîche en een ½ dl pastakookwater erbij en breng het aan de kook.
Stort de pasta in een vergiet en laat het kort uitlekken.
Schep het in een ( warme ) schaal direct om met de roomsaus, de rest van de dille en de rucola.
Serveer met de zalmfilet.