Recept
« Terug naar recepten
Gebraden gehakt met tapenade
PT40M
Gebraden gehakt met tapenade
Heerlijk gerecht! Gisteren gekookt en er is uitermate van genoten. Perfect als voorgerecht of bij pasta!
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Tajine.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebraden gehakt met tapenade te bereiden
Doe alle ingrediënten voor de tapenade behalve de olijfolie in de blender. Voeg de olijfolie toe tijdens het draaien, net zolang deze smeuïg wordt. Ui en kesbour fijnsnijden. Gehakt kruiden, kesbour en ui bij het gehakt. Van het gehakt rolletjes draaien. Gehakt in koekenpan, zonder olie braden. Tapenade kan je opwarmen, maar koud is het ook lekker.
Anna zegt:
Het schijnt een soort Marokkaanse peterselie te zijn. Te koop bij de toko.
Groetjes,
Anna.:D