Recept
« Terug naar recepten
Geep in 't groen
PT20M
Geep in 't groen
Een heerlijk geep in 't groen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geep in 't groen te bereiden
Leg de fijngehakte sjalotten en de boter in een magnetronschaal. Dek af en verhit twee minuten bij 850W.
Voeg de geepmoten, de room, de witte wijn, het citroensap en de helft van de groene kruiden er bij. Breng op smaak met peper en zout. Laat zeven minuten verder garen bij 850 W.
Giet het stoofvocht af, laat even inkoken en bind eventueel met roux. Voeg de resterende groene kruiden toe en meng opnieuw onder de stoofschotel.
Verdeel over warme borden en garneren met citroen. Serveer met frietjes of brood.