Recept
« Terug naar recepten
Gefrituurde asperges in een kokosjasje met varkensvleesreepjes
PT50M
Gefrituurde asperges in een kokosjasje met varkensvleesreepjes
Heerlijk gefrituurde asperges in een kokosjasje
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
edsreceptensite.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gefrituurde asperges in een kokosjasje met varkensvleesreepjes te bereiden
Serveer met komkommersalade en kroepoek.
Droog de asperges goed af en wentel ze door de bloem. Klop de overtollige bloem af en haal ze dan door het losgeklopte ei. Bedek de asperges daarna met de geraspte kokos.
Kruid de varkensvleesreepjes met peper en zout en bak ze met wat olie lekker krokant. De saus volgens de bereidingswijze op de verpakking maken en deze warm houden.
Vlak voor het serveren de asperges (niet te veel tegelijk) goudbruin en krokant bakken in arachide olie. Op keukenpapier laten uitlekken.
Elke portie in de oven warm houden tot alle porties zijn gebakken. Schep dan de asperges, het vlees en de saus op voorverwarmde borden.
Droog de asperges goed af en wentel ze door de bloem. Klop de overtollige bloem af en haal ze dan door het losgeklopte ei. Bedek de asperges daarna met de geraspte kokos.
Kruid de varkensvleesreepjes met peper en zout en bak ze met wat olie lekker krokant. De saus volgens de bereidingswijze op de verpakking maken en deze warm houden.
Vlak voor het serveren de asperges (niet te veel tegelijk) goudbruin en krokant bakken in arachide olie. Op keukenpapier laten uitlekken.
Elke portie in de oven warm houden tot alle porties zijn gebakken. Schep dan de asperges, het vlees en de saus op voorverwarmde borden.