Recept
« Terug naar recepten
Gefrituurde pannenkoek-reepjes met aardbeienmoes
PT30M
Gefrituurde pannenkoek-reepjes met aardbeienmoes
Een heerlijk gefrituurde pannenkoek-reepjes met aardbeienmoes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
dessert-mapje
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gefrituurde pannenkoek-reepjes met aardbeienmoes te bereiden
Beslag maken van bloem, zout, vanillesuiker, ei+ melk.
Bak van het beslag 2x een pannenkoek,
laat afkoelen.
Maak de aardbeien schoon en houd er 8 apart.
Maak de aardbeien schoon en prak ze fijn óf door de zeef. Likeur of jus d'orange erdoor.
Breng op smaak met poedersuiker.
Pannenkoekjes in reepjes van 1 cm snijden.
Bak ze in de frituur tot goudbruin en laat uitlekken op
keukenpapiertje.
Verdeel de reepjes over de bordjes, strooi er
poedersuiker op en garneer met de aardbeien.
Schep de aarbeien-saus ernaast.
Bak van het beslag 2x een pannenkoek,
laat afkoelen.
Maak de aardbeien schoon en houd er 8 apart.
Maak de aardbeien schoon en prak ze fijn óf door de zeef. Likeur of jus d'orange erdoor.
Breng op smaak met poedersuiker.
Pannenkoekjes in reepjes van 1 cm snijden.
Bak ze in de frituur tot goudbruin en laat uitlekken op
keukenpapiertje.
Verdeel de reepjes over de bordjes, strooi er
poedersuiker op en garneer met de aardbeien.
Schep de aarbeien-saus ernaast.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Ziet er grappig uit.