Recept
« Terug naar recepten
Gegratatineerde aardappelen met rozemarijn
PT60M
Gegratatineerde aardappelen met rozemarijn
Een heerlijk gegratatineerde aardappelen met rozemarijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratatineerde aardappelen met rozemarijn te bereiden
Oven voorverwarmen op 200C.Aardappelschijfjes met de uitgeperste knoflook erdoor gemengd in een ondiepe vuurvaste schotel schikken en ze bestrooien met peper,zout,rozemarijn en de kaas.Meng de melk met de slagroom goed door elkaar en giet dit over de aardappelen tot ze net onder staan.Zet de schotel +/- 45 min.in een hete oven om te gratineren en gaar te worden.Zodra er een lichtbruin korstje op zit,de schotel afdekken met aluminiumfolie tegen verbranden.