Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde champignons met spinazie
PT22M
Gegratineerde champignons met spinazie
Een heerlijk gegratineerde champignons met spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
22 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.philadelphia.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde champignons met spinazie te bereiden
Garnituur: de spinazie mengen met de Philadelphia en de gegrilde pijnboompitten. Eventueel op smaak brengen met kruiden.
Champignons wassen en de steeltjes verwijderen.
De champignons vullen met het mengsel en bestrooien met Parmezaanse kaas.
Een vuurvaste vorm met boter invetten en ongeveer 12 minuten bakken in de oven bij een temperatuur van 175° C.
Champignons wassen en de steeltjes verwijderen.
De champignons vullen met het mengsel en bestrooien met Parmezaanse kaas.
Een vuurvaste vorm met boter invetten en ongeveer 12 minuten bakken in de oven bij een temperatuur van 175° C.