Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde garnalen met kerriesaus
PT20M
Gegratineerde garnalen met kerriesaus
Een heerlijk gegratineerde garnalen met kerriesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Visgerechten voor het jonge volk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde garnalen met kerriesaus te bereiden
De appels schillen, het klokhuis verwijderen en het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
De appelblokjes in ovenschaaltjes schikken en de garnalen erover strooien.
In een sauspannetje room, kerriepoeder, peper en zout aan de kook brengen en wat laten inkoken. Van het vuur en al roerend de eierdooiers onder de saus mengen.
De saus over de garnalen en de appelblokjes gieten, een vijftal minuten gratineren onder de grill en garneren met wat kervelblaadjes.
De appelblokjes in ovenschaaltjes schikken en de garnalen erover strooien.
In een sauspannetje room, kerriepoeder, peper en zout aan de kook brengen en wat laten inkoken. Van het vuur en al roerend de eierdooiers onder de saus mengen.
De saus over de garnalen en de appelblokjes gieten, een vijftal minuten gratineren onder de grill en garneren met wat kervelblaadjes.
piper zegt: