Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde Italiaanse omelet
PT20M
Gegratineerde Italiaanse omelet
Een heerlijk gegratineerde italiaanse omelet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Kees van der Plas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Mijn eigen brein :)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde Italiaanse omelet te bereiden
De drie eieren klutsen met een scheutje melk en de in heel kleine stukjes gesneden tomaten en olijven toevoegen. In een kleine koekenpan gieten en op een getemperd vuur laten garen totdat het verantwoord is het geheel om te keren. Strooi vervolgens een paar snufjes Italiaanse kruiden en de geraspte kaas er overheen. De kaas een beetje in de pan laten smelten. Vervolgens de omelet op een paar boterhammen laten glijden en met bord en al 5 minuten onder de gril gratineren. Eet smakelijk.
Mijn kookverhaal (Kees van der Plas)
Tja en dan denk je: 'leuk om bij Kookjij.nl te plaatsen'. Vervolgens is het klaar en kun je niet wachten met eten. Gevolg: een foto van een gerecht waar al het nodige van gegeten is. T.z.t. komt er dus een andere foto! Ondanks (of misschien wel dankzij) de olijven, vindt zelfs mijn 14-jarige dochter het heerlijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gea zegt:
Het resultaat mag er in ieder geval zijn!:p:p:p
els zegt:
gea zegt:
kees01 zegt: