Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde kalkoenlapjes
PT30M
Gegratineerde kalkoenlapjes
Een heerlijk gegratineerde kalkoenlapjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
sparretail.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde kalkoenlapjes te bereiden
Leg het vlees tussen 2 stukken plastiekfolie, maak ze met behulp van een deegrol of de platte kant van een hakmes nog platter.
Kruid met peper en zout en wrijf het vlees in met olie, bak ze aan beide kanten goudbruin en gaar in een hete grillpan en schik ze dan in een ovenschaal.
Meng de tomatenstukjes met de pesto, uisnippers en gemalen kaas, verdeel over de kalkoen en plaats onder een hete grill tot de kaas gaat smelten.
Kruid met peper en zout en wrijf het vlees in met olie, bak ze aan beide kanten goudbruin en gaar in een hete grillpan en schik ze dan in een ovenschaal.
Meng de tomatenstukjes met de pesto, uisnippers en gemalen kaas, verdeel over de kalkoen en plaats onder een hete grill tot de kaas gaat smelten.