Recept
« Terug naar recepten
Gegrild groenterolletje Rotolo di verdure alla gri
PT40M
Gegrild groenterolletje Rotolo di verdure alla gri
Een heerlijk gegrild groenterolletje rotolo di verdure alla gri recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ans Ruitenberg
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
internet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrild groenterolletje Rotolo di verdure alla gri te bereiden
Schil de asperges en wortels. Haal de boontjes af. Kook alle groenten, behalve de courgette, afzonderlijk beetgaar in
gezouten water. Laat de boontjes schrikken in koud water.
Laat uitlekken en afkoelen. Kruid de groenten met peper en zout, Provençaalse kruiden en besprenkel met olijfolie.
Snij lange repen van de courgette (van 2-3 mm dikte).
Rol daarin 1 groene asperge, 1 witte asperge, 1 jonge wortel en enkele boontjes. Steek vast met een stokje.
Laat mooi grillen op de barbecue.
gezouten water. Laat de boontjes schrikken in koud water.
Laat uitlekken en afkoelen. Kruid de groenten met peper en zout, Provençaalse kruiden en besprenkel met olijfolie.
Snij lange repen van de courgette (van 2-3 mm dikte).
Rol daarin 1 groene asperge, 1 witte asperge, 1 jonge wortel en enkele boontjes. Steek vast met een stokje.
Laat mooi grillen op de barbecue.