Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde aardappelschijfjes met zure room
PT30M
Gegrilde aardappelschijfjes met zure room
Een heerlijk gegrilde aardappelschijfjes met zure room recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Amuse
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde aardappelschijfjes met zure room te bereiden
Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 0,5 cm. Bestrooi met zeezout en peper en besprenkel met olijfolie. Gril op een matig vuur in een grillpan.
Hak ondertussen – op enkele blaadjes na – de koriander fijn en meng met de zure room en de tandoorikruiden. Serveer de gegrilde aardappelschijfjes met wat zure room en de resterende korianderblaadjes.
Hak ondertussen – op enkele blaadjes na – de koriander fijn en meng met de zure room en de tandoorikruiden. Serveer de gegrilde aardappelschijfjes met wat zure room en de resterende korianderblaadjes.