Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde coquille op auberginecompôte met een schijfje ganzelever
PT45M
Gegrilde coquille op auberginecompôte met een schijfje ganzelever
Een heerlijk gegrilde coquille op auberginecompôte met een schijfje ganzelever recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
14 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde coquille op auberginecompôte met een schijfje ganzelever te bereiden
Vries de ganzelever licht aan zodat er 14 plakjes van geschaafd kunnen worden. Schil de aubergine met de dunschiller en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1/2 centimeter. Vermeng de aubergineblokjes met de geleisuiker en de port en breng aan de kook. Wanneer de compote blijft koken ook tijdens het roeren dan nog 4 minuten laten doorkoken. Doe de auberginecompote in een schaal en laat afkoelen. Was de sla en maak een dressing van de olie, yoghurt, mosterd, room. Smaak af met peper en zout. Grill de coquilles op een zeer hete grillplaat of bak ze in een tefalpan.