Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde geitenkaas met honingdressing
PT25M
Gegrilde geitenkaas met honingdressing
Een heerlijk gegrilde geitenkaas met honingdressing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde geitenkaas met honingdressing te bereiden
Meng met een staafmixer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar, behalve de olie. Giet er dan langzaam de olie bij tot de dressing gaat binden. Breng op smaak met zout.
Snijd de geitenkaas in 2-3 plakken en druk met een vormpje 12 kleine rondjes uit de kaas. Rol ze door de bloem.
Bak de kaasrondjes in een grillpan of onder de grill 1 minuut aan beide kanten.
Verdeel de salade over 4 borden. Garneer met de ui, tomaat en pijnboompitten.
Leg er de geitenkaas bij en giet de dressing eromheen.
Snijd de geitenkaas in 2-3 plakken en druk met een vormpje 12 kleine rondjes uit de kaas. Rol ze door de bloem.
Bak de kaasrondjes in een grillpan of onder de grill 1 minuut aan beide kanten.
Verdeel de salade over 4 borden. Garneer met de ui, tomaat en pijnboompitten.
Leg er de geitenkaas bij en giet de dressing eromheen.
fijnproever zegt: