Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde gevulde paprika's
PT30M
Gegrilde gevulde paprika's
Een heerlijk gegrilde gevulde paprika's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gegrilde gevulde paprika's te bereiden
1. Blancheer de paprika's 5 minuten in gezouten water, laat schrikken en afkoelen.
2. Breng de bouillon aan de kook. Strooi er het polentameel bij. Laat 8 minuten sudderen op zacht vuur. Roer er de boter en gemalen kaas onder. Kruid met peper en zout. Doe in ee spuitzak met een brede, gladde tuit.
3. Snij voorzichtig de steelaanzet van de paprika's, schraap er de zaadjes en zaadlijsten uit en vul ze met polenta. Bestrijk de gevulde groenten met olijfolie en leg ze 10 minuten op de barbecue. Keer ze af en toe om. Bestrooi ze met Provençaalse kruiden, peper uit de molen en zeezout.
2. Breng de bouillon aan de kook. Strooi er het polentameel bij. Laat 8 minuten sudderen op zacht vuur. Roer er de boter en gemalen kaas onder. Kruid met peper en zout. Doe in ee spuitzak met een brede, gladde tuit.
3. Snij voorzichtig de steelaanzet van de paprika's, schraap er de zaadjes en zaadlijsten uit en vul ze met polenta. Bestrijk de gevulde groenten met olijfolie en leg ze 10 minuten op de barbecue. Keer ze af en toe om. Bestrooi ze met Provençaalse kruiden, peper uit de molen en zeezout.