Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde groene asperges met rucola
PT15M
Gegrilde groene asperges met rucola
Een heerlijk gegrilde groene asperges met rucola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde groene asperges met rucola te bereiden
▼Snijd het houtige gedeelte (2 à 3 cm) af.
▼ Smeer de punten v.d. asperges goed in met olijfolie.
▼ Leg ze 2 min. in een hete grillpan
▼ Keer de groenten regelmatig om, anders verbranden ze.
▼Serveer de groenten op een bedje van rucola en besprenkel ze met wat olijfolie en zeezout.
▼Garneer met wat plakjes dungesneden Pamezaanse kaas.
▼ Smeer de punten v.d. asperges goed in met olijfolie.
▼ Leg ze 2 min. in een hete grillpan
▼ Keer de groenten regelmatig om, anders verbranden ze.
▼Serveer de groenten op een bedje van rucola en besprenkel ze met wat olijfolie en zeezout.
▼Garneer met wat plakjes dungesneden Pamezaanse kaas.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Ook dit valt goed in de smaak.