Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde Halloumi (Griekse kaas)
PT20M
Gegrilde Halloumi (Griekse kaas)
Een heerlijk gegrilde halloumi (griekse kaas) recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde Halloumi (Griekse kaas) te bereiden
Snijd de halloumi en de courgette in plakjes.Grill beide op een hete grilpan. Meng de fijngehakte peterselie, gesnipperde knoflook, citroensap, olijfolie en naar smaak zout en peper in een mengkom. Leg op de twee borden de warme plakjes kaas en courgetten erop en giet hierover het mengsel.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Dimitra zegt:
kiyu zegt:
Je hebt er trouwens ook met een blauw doosje die ook wel lekker is.
Marja van Haren zegt:
brenda zegt:
kiyu zegt:
appelejan zegt:
kiyu zegt:
kiyu zegt:
Bij de kaaszaken is het lang niet altijd te krijgen. Mijn zoontje van 2 is een heel slechte eter maar Halloumi gaat er in als koek, wel gebakken bij het ontbijt!
Leo zegt: