Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde kipsalade met sugar snaps en paprika
PT25M
Gegrilde kipsalade met sugar snaps en paprika
Dit is een heerlijke salade voor de zomer op het balkon of in de tuin
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde kipsalade met sugar snaps en paprika te bereiden
- Kook de sperziebonen en de sugar snaps in 8-10 minuten beetgaar.
- Giet ze af.
- Spoel er koud water over en laat uitlekken.
- Meng de ingredienten voor de ketchup en houd apart.
- Bestrooi de kipfilet met zout en peper en bestrijk met 2 eetlepels olijfolie.
- Bestrijk de paprika`s ook met 2 eetlepels olijfolie.
- Rooster de kipfilet op de bbq of grill gaar en goudbruin en rooster de paprika`s tot ze beetgaar zijn.
- Snijd de kipfilet en paprika`s in repen.
- Meng de geroosterde paprika met de sperziebonen, sugar snaps, peterselie, citroensap en de rest van de olijfolie.
- Serveer de kipfilet erop en de smokey ketchup erbij.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Doe er eventueel een Spaans pepertje en een bosje koriander door .