Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde kreeft met boter van pistache en (zie opm
PT30M
Gegrilde kreeft met boter van pistache en (zie opm
Een heerlijk gegrilde kreeft met boter van pistache en (zie opm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Donna Hay
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde kreeft met boter van pistache en (zie opm te bereiden
Roer voor de boter van pistache en geconserveerde citroen
de boter, pistaches, citroenschil, peterselie, zout en peper in een kom door elkaar.
Smeer de boter over het vlees van de gehalveerde kreeftenstaarten en leg de staarten op een bakplaat. Zet ze 8 minuten onder een matig hete grill, of tot de kreeftenstaarten gaar zijn. Serveer ze met de verse citroen en krokante aardappelkoekjes.
de boter, pistaches, citroenschil, peterselie, zout en peper in een kom door elkaar.
Smeer de boter over het vlees van de gehalveerde kreeftenstaarten en leg de staarten op een bakplaat. Zet ze 8 minuten onder een matig hete grill, of tot de kreeftenstaarten gaar zijn. Serveer ze met de verse citroen en krokante aardappelkoekjes.
bertal zegt:
Zeker weten dat je er van geniet.:);)succes.
m.v.g. Bert