Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde paprika-rolletjes met st moret
PT20M
Gegrilde paprika-rolletjes met st moret
Een heerlijk gegrilde paprika-rolletjes met st moret recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gegrilde paprika-rolletjes met st moret te bereiden
Was de paprika's en snijd ze in 5 lange repen.
Leg ze met de bolle kant naar boven op het bakpapier van de ovenplaat.
Plaats ze een tienall minuutjes onder de gril tot ze bijna helemaal zwart kleuren.
Leg ze vervolgens in een diepe schaal , dek ze hermetisch af met folie en laat ze afkoelen.
Verwijder de pel en laat ze gedurende enkele uurtjes verder akoelen in de koelkast.
Snij de gerookte zalm in fijne stukjes, voeg hierbij de st moret, de bieslook en wat peper.
Laat de paprika's uitlekken, droog ze af en vul ze op met met het st moret mengsel.
Rol de paprika's vervolgens op.
Sluit de rolletjes met een coctailprikker en dien fris op.
Leg ze met de bolle kant naar boven op het bakpapier van de ovenplaat.
Plaats ze een tienall minuutjes onder de gril tot ze bijna helemaal zwart kleuren.
Leg ze vervolgens in een diepe schaal , dek ze hermetisch af met folie en laat ze afkoelen.
Verwijder de pel en laat ze gedurende enkele uurtjes verder akoelen in de koelkast.
Snij de gerookte zalm in fijne stukjes, voeg hierbij de st moret, de bieslook en wat peper.
Laat de paprika's uitlekken, droog ze af en vul ze op met met het st moret mengsel.
Rol de paprika's vervolgens op.
Sluit de rolletjes met een coctailprikker en dien fris op.