Recept
« Terug naar recepten
Gegrilleerde vegetarishce bruschetta
PT30M
Gegrilleerde vegetarishce bruschetta
Een heerlijk gegrilleerde vegetarishce bruschetta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gegrilleerde vegetarishce bruschetta te bereiden
De paprika, courgette en venkel schoonmaken.
Paprika in de lengte in achten snijden, zaden verwijderen.
Van de courgette diagonale plakjes snijden.
De venkel in de lengte in dunne plakjes snijden.
De ui pellen en in ringen snijden.
Verwarm de grill op de hoogste stand.
De groentes grillen op de grill,
de paprika met de schil naar beneden, eventueel de groente instrijken met olijfolie, groente warm houden in de oven.
Pel en halveer de knoflook, was droog en halveer de tomaat.
Halveer het brood en snijd het vervolgens in vieren.
Rooster het brood aan weerszijden.
Bestrijk de sneetjes brood met knoflook en tomaat, en stapel de groente erop.
Besprenkel ze met wat olie, zout en peper naar smaak.
Gebruik de basilicum als garnering
Paprika in de lengte in achten snijden, zaden verwijderen.
Van de courgette diagonale plakjes snijden.
De venkel in de lengte in dunne plakjes snijden.
De ui pellen en in ringen snijden.
Verwarm de grill op de hoogste stand.
De groentes grillen op de grill,
de paprika met de schil naar beneden, eventueel de groente instrijken met olijfolie, groente warm houden in de oven.
Pel en halveer de knoflook, was droog en halveer de tomaat.
Halveer het brood en snijd het vervolgens in vieren.
Rooster het brood aan weerszijden.
Bestrijk de sneetjes brood met knoflook en tomaat, en stapel de groente erop.
Besprenkel ze met wat olie, zout en peper naar smaak.
Gebruik de basilicum als garnering