Recept
« Terug naar recepten
Gehakt balletjes met warme kersen
PT45M
Gehakt balletjes met warme kersen
Een heerlijk gehakt balletjes met warme kersen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
hilde langewouters
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehakt balletjes met warme kersen te bereiden
Gehakt aan maken met ei, paneermeel, zout en peper.
Middelgrote gehaktballetjes rollen en bakken.
Kersen aan de kook brengen en met maizena een beetje dik maken.
Middelgrote gehaktballetjes rollen en bakken.
Kersen aan de kook brengen en met maizena een beetje dik maken.
Mijn kookverhaal (hilde langewouters)
Dit aten we vroeger als we bij opa en oma op visite waren, bij het brood. Lekker soppen in de kersen saus, mmmm.
sonyanijntje zegt: