KookJij

Gehakt balletjes met warme kersen

Een heerlijk gehakt balletjes met warme kersen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehakt balletjes met warme kersen te bereiden

Gehakt aan maken met ei, paneermeel, zout en peper.
Middelgrote gehaktballetjes rollen en bakken.
Kersen aan de kook brengen en met maizena een beetje dik maken.

Mijn kookverhaal (hilde langewouters)

Dit aten we vroeger als we bij opa en oma op visite waren, bij het brood. Lekker soppen in de kersen saus, mmmm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sonyanijntje

sonyanijntje zegt:
Leuk idee! Doet me denken aan de Zweedse variant: gehaktballetjes met cranberrysaus :p;)