Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbal à la Esther
PT45M
Gehaktbal à la Esther
Een heerlijk gehaktbal à la esther recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
esther evertse
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 of meer personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbal à la Esther te bereiden
1.Doe het gehakt in een schaal en maak het gehakt een beetje los.
2. Meng zout, peper, ketjap manis, paprikapoeder, uitje, knoflookpoeder goed door het gehakt.
3. Maak er ballen van, hoeveel hangt van de hoeveelheid gehakt af, laat even intrekken.
4. Bak de gehaktballen gaar.
2. Meng zout, peper, ketjap manis, paprikapoeder, uitje, knoflookpoeder goed door het gehakt.
3. Maak er ballen van, hoeveel hangt van de hoeveelheid gehakt af, laat even intrekken.
4. Bak de gehaktballen gaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wouros zegt:
Redactie KookJij
esther vertse zegt: