KookJij

Gehaktballen

Een heerlijk gehaktballen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktballen te bereiden

Doe alle ingredienten in een een grote kom. Behalve de vleesfond en de boter.
Flink kneden. Doorgaan tot alles goed vermengd is. Draai hier ballen van.
Laat ze ongeveer 30 min. rusten in de koelkast. Even bedruppelen met olijfolie en afdekken met folie om uitdrogen tegen te gaan.
Rondom aanbakken in de boter (olijfolie mag ook, maar natuurlijk minder lekker).
Voeg de fond toe en laat rustig met de deksel half op de pan heel zacht gaar sudderen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst