Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes in zoetzuresaus
PT30M
Gehaktballetjes in zoetzuresaus
Een heerlijk gehaktballetjes in zoetzuresaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin van Os
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes in zoetzuresaus te bereiden
Gehakt mengen met de uiensoep, hier balletjes van draaien.
De klein gesneden ui glazig bakken,
balletjes erbij en bruin bakken.
Alle overige ingr. in een kom door elkaar mengen en samen met het water bij de balletjes doen.
Dit in 20 min. gaar laten worden.
Wanneer de saus te dun is, dit binden met allebinder.
De klein gesneden ui glazig bakken,
balletjes erbij en bruin bakken.
Alle overige ingr. in een kom door elkaar mengen en samen met het water bij de balletjes doen.
Dit in 20 min. gaar laten worden.
Wanneer de saus te dun is, dit binden met allebinder.