Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes met tomatensaus
PT20M
Gehaktballetjes met tomatensaus
Een heerlijk gehaktballetjes met tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
geleerd van een vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes met tomatensaus te bereiden
Meng de kruiden door het gehakt en draai kleine balletjes (ten grootte van een walnoot). Laat de margarine bruin worden in de hapjespan en bak de gehaktballetjes hierin gaar.
Maak ondertussen met de daarvoor aangegeven ingredieënten de saus in het steelpannetje en voeg de saus toe als de gehaktballetjes gaar zijn.
Maak ondertussen met de daarvoor aangegeven ingredieënten de saus in het steelpannetje en voeg de saus toe als de gehaktballetjes gaar zijn.
Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)
Een "Indisch" sausje voor gehaktballetjes gekregen van een vriendin.
c.vos zegt: