KookJij

Gehaktballetjes met tomatensaus

Een heerlijk gehaktballetjes met tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: geleerd van een vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktballetjes met tomatensaus te bereiden

Meng de kruiden door het gehakt en draai kleine balletjes (ten grootte van een walnoot). Laat de margarine bruin worden in de hapjespan en bak de gehaktballetjes hierin gaar.
Maak ondertussen met de daarvoor aangegeven ingredieënten de saus in het steelpannetje en voeg de saus toe als de gehaktballetjes gaar zijn.

Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)

Een "Indisch" sausje voor gehaktballetjes gekregen van een vriendin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

c.vos

c.vos zegt:
Lekker.