Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes
PT40M
Gehaktballetjes
Een heerlijk gehaktballetjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes te bereiden
Kneed alles behalve de fond en de boter door elkaar. Draai 15 gehaktballetjes van het mengsel. Laat een half uurtje rusten in de koelkast (zo behouden de balletjes straks tijdens het bakken hun vorm).
Doe een klontje boter in de pan. Bak hierin de balletjes langs alle kanten mooi bruin. Giet de fond bij in de pan. Draai het vuur lager en laat een half uurtje sudderen met het deksel schuin op de pan zodat de fond iets inkookt.
Doe een klontje boter in de pan. Bak hierin de balletjes langs alle kanten mooi bruin. Giet de fond bij in de pan. Draai het vuur lager en laat een half uurtje sudderen met het deksel schuin op de pan zodat de fond iets inkookt.