Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbodem pizza
PT45M
Gehaktbodem pizza
Een heerlijk gehaktbodem pizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbodem pizza te bereiden
-Meng het gehakt met de maggie, parmezaanse kaas, eieren, paneermeel, peper, zout en paprikapoeder.
-Verdeel het gehakt in een pizzabodem of quichevorm, druk goed gelijkmatig plat.
-Bak in een voorverwarmde oven van 180C tot het gehakt gaar is.
-Giet het vet af.
-Bak de uien met de bruine suiker tot ze gecarameliseert en mooi bruin zijn.
-Verdeel de uien over de gehaktbodem, daarna de tomaten en daarover de mozzarella, kruid af met peper en peterselie.
-Laat onder de gril de kaas smelten.
-Verdeel het gehakt in een pizzabodem of quichevorm, druk goed gelijkmatig plat.
-Bak in een voorverwarmde oven van 180C tot het gehakt gaar is.
-Giet het vet af.
-Bak de uien met de bruine suiker tot ze gecarameliseert en mooi bruin zijn.
-Verdeel de uien over de gehaktbodem, daarna de tomaten en daarover de mozzarella, kruid af met peper en peterselie.
-Laat onder de gril de kaas smelten.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Verdeel in 4 punten en serveer met een frisse salade en/of gebakken aardappels.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
lekkerbekske zegt:
Wat een idee zeg zonder die deegbodem.
lekkerbekske zegt: