KookJij

Gehaktbodem pizza

Een heerlijk gehaktbodem pizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktbodem pizza te bereiden

-Meng het gehakt met de maggie, parmezaanse kaas, eieren, paneermeel, peper, zout en paprikapoeder.
-Verdeel het gehakt in een pizzabodem of quichevorm, druk goed gelijkmatig plat.
-Bak in een voorverwarmde oven van 180C tot het gehakt gaar is.
-Giet het vet af.
-Bak de uien met de bruine suiker tot ze gecarameliseert en mooi bruin zijn.
-Verdeel de uien over de gehaktbodem, daarna de tomaten en daarover de mozzarella, kruid af met peper en peterselie.
-Laat onder de gril de kaas smelten.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Verdeel in 4 punten en serveer met een frisse salade en/of gebakken aardappels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Thanks apu. Nu wordt het geprobeerd.
apu

apu zegt:
Wat zeg ik nou, heb me vergist haha, bedoel niet 30 gram maar 200 gram!:D
apu

apu zegt:
Dat zijn bolletjes van een 10cm bij 5 cm, hier in nederland krijg je die in zakjes in de supermarkt. Ik schat dat ze ongeveer 30 gram zijn per stuk :);)
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Zo gauw ik weet, hoe zwaar een bol mozarella is, ga ik dit recept proberen, want het lijkt me wel lekker.
Wat een idee zeg zonder die deegbodem.