Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbroodje met rode biet
PT40M
Gehaktbroodje met rode biet
Een heerlijk gehaktbroodje met rode biet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbroodje met rode biet te bereiden
Rode biet in kleine blokjes snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Meng deze ingredienten met het gehakt, kruiden, mosterd, eike en chapelure.
Maak er een broodje van.
Boter in de pan en bak het broodje gaar aan.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Meng deze ingredienten met het gehakt, kruiden, mosterd, eike en chapelure.
Maak er een broodje van.
Boter in de pan en bak het broodje gaar aan.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Harry Lohr zegt:
>
> Ingredienten:
> 1 kg kalfs gehakt
> 1 eike vers van de pers
> chapelure
> 2 gare rode bietjes
> 1 rode ajuin
> peper
> zout
> koriander
> 1 soeplepel zachte mosterd
> boter
>
> Bereiding:
> Rode biet in kleine blokjes snijden.
> Ajuin in kleine blokjes snijden.
> Meng deze ingredienten met het gehakt, kruiden, mosterd, eike en chapelure.
> Maak er een broodje van.
> Boter in de pan en bak het broodje gaar aan.
>
> ---
> Bekijk dit recept en vele andere op KookJij | https://www.kookjij.nl/recepten/gehaktbroodje-met-rode-biet
>
>