Recept
« Terug naar recepten
Gehaktmuffins met bloemkool uit de wok
PT60M
Gehaktmuffins met bloemkool uit de wok
Een heerlijk gehaktmuffins met bloemkool uit de wok recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktmuffins met bloemkool uit de wok te bereiden
Oven voorverwarmen op 200C. In een kom de gehakt mengen met het ei,geraspte kaas,hamreepjes en peper en zout naar smaak.Gehakt goed doorkneden en in 12 stukken verdelen en deze in de holtes van de muffinvorm doen.De bovenkant van het gehakt gladstrijken en een beetje tomatensaus erop smeren.Plakje tomaat erop leggen en met wat olie erover druppelen.In de oven doen en gaar bakken in 25-30 min.In een wok de olie verhitten en de ui en bloemkool 3 min.roerbakken.De resterende tomatensaus en 3-4 eetlepels water bijvoegen.De bloemkool afgedekt op een laag vuur 6-8 min.beetgaar laten worden. Op smaak brengen met peper en zout.Gehaktmufins uit de vorm halen en over vier borden verdelen.Het bloemkoolmengsel ernaast opscheppen of in vier schaaltjes verdelen.
Lekker met gekookte of aardappelpuree.
Lekker met gekookte of aardappelpuree.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Rudolf van Veen (tv-Kok) zegt:
58arita zegt:
Ik heb het toen al met succes gemaakt
58arita zegt: