KookJij

Gehaktmuffins met bloemkool uit de wok

Een heerlijk gehaktmuffins met bloemkool uit de wok recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktmuffins met bloemkool uit de wok te bereiden

Oven voorverwarmen op 200C. In een kom de gehakt mengen met het ei,geraspte kaas,hamreepjes en peper en zout naar smaak.Gehakt goed doorkneden en in 12 stukken verdelen en deze in de holtes van de muffinvorm doen.De bovenkant van het gehakt gladstrijken en een beetje tomatensaus erop smeren.Plakje tomaat erop leggen en met wat olie erover druppelen.In de oven doen en gaar bakken in 25-30 min.In een wok de olie verhitten en de ui en bloemkool 3 min.roerbakken.De resterende tomatensaus en 3-4 eetlepels water bijvoegen.De bloemkool afgedekt op een laag vuur 6-8 min.beetgaar laten worden. Op smaak brengen met peper en zout.Gehaktmufins uit de vorm halen en over vier borden verdelen.Het bloemkoolmengsel ernaast opscheppen of in vier schaaltjes verdelen.
Lekker met gekookte of aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

58arita

58arita zegt:
Ik kraak het recept niet af, daar is niets mis mee. Inderdaad een 10. Ik kraak Lambert ook niet af, geef alleen de juiste bron aan,deze 10 is dus voor AH
Rudolf van Veen (tv-Kok)

Rudolf van Veen (tv-Kok) zegt:
Jullie moeten de recepten van Lambert niet zo afkraaken.Voor elk recept krijg hij voor mij een 10. Lambert Ik heb gauw contact met je.Rudolf ps.Vincent vind je recepten ook goed.(life and Cooking)
58arita

58arita zegt:
Dit is een recept uit de Allerhande van januari 2006.
Ik heb het toen al met succes gemaakt