Recept
« Terug naar recepten
Gehaktsate
PT30M
Gehaktsate
Een heerlijk gehaktsate recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Denemarken
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktsate te bereiden
Maak het gehakt aan met de sambal,cayennepeper,peper en zout.Schil en snipper het uitje.Doe hetzelfde met de knoflook en meng het samen.Maak van het gehakt kleine balletjes en steek deze aan stokjes of pennen.Knijp de teentjes knoflook boven de olie uit en bestrijk hiermee de gehaktballetjes.Rooster ze gedurende 10 min.Bestrijk ze regelmatig met de knoflookolie en keer ze af en toe..
Serveer ze met een lekkere cayennesaus uit een flesje.
Serveer ze met een lekkere cayennesaus uit een flesje.