KookJij

Gehaktsate

Een heerlijk gehaktsate recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Denemarken
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktsate te bereiden

Maak het gehakt aan met de sambal,cayennepeper,peper en zout.Schil en snipper het uitje.Doe hetzelfde met de knoflook en meng het samen.Maak van het gehakt kleine balletjes en steek deze aan stokjes of pennen.Knijp de teentjes knoflook boven de olie uit en bestrijk hiermee de gehaktballetjes.Rooster ze gedurende 10 min.Bestrijk ze regelmatig met de knoflookolie en keer ze af en toe..
Serveer ze met een lekkere cayennesaus uit een flesje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst