Recept
« Terug naar recepten
Gehaktschotel
PT40M
Gehaktschotel
Een heerlijk gehaktschotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tamara beinaerts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktschotel te bereiden
De witte kool in reepje snijden,
de aardappelen schillen.
De witte kool bereiden beetgaar,
de aardappelen koken en puree van maken.
Witte saus maken, het gehakt bakken geen grote brokken
de witte saus onder de witte kool doen.
In de ovenschotel een laag puree een laag witte kool een laag gehakt en weer een laag gehakt witte kool en weer gehakt,
een half uurtje in een oven van 180 graden.
de aardappelen schillen.
De witte kool bereiden beetgaar,
de aardappelen koken en puree van maken.
Witte saus maken, het gehakt bakken geen grote brokken
de witte saus onder de witte kool doen.
In de ovenschotel een laag puree een laag witte kool een laag gehakt en weer een laag gehakt witte kool en weer gehakt,
een half uurtje in een oven van 180 graden.