Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas in spek met honingdressing op rucola
PT15M
Geitenkaas in spek met honingdressing op rucola
Geitenkaas met spek een heerlijk voorgerecht maar ook een perfect tapas hapje.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Geitenkaaspakketjes zie je in de supermarkten in het kaasschap, daar heb je geen recept voor nodig om te kunnen namaken.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas in spek met honingdressing op rucola te bereiden
Geitenkaas inpakken in het ontbijtspek en in een anti-aanbakpan op een zacht vuurtje laten bakken. Rucola op borden verdelen en de cherrytomaatjes doormidden snijden en even in de pan (op het snijvlak) mee laten bakken. Geitenkaas op rucola leggen, tomaatjes ernaast en de kaas-spek pakketjes overgieten met de dressing.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
lia zegt: