Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas met een sesam- maanzaad jasje
PT15M
Geitenkaas met een sesam- maanzaad jasje
Een heerlijk geitenkaas met een sesam- maanzaad jasje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
restaurant
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas met een sesam- maanzaad jasje te bereiden
Haal de plakjes geitenkaas door de eierdooiers en dan door de sesam/maanzaadjes. Vet de koekenpan in met sesamolie en dan goed verhitten. Bak de geitenkaasjes om en om snel bruin (niet te lang!).
Maak op de borden een ′bedje′ van salade (lekker met een mosterd-honingdressing) en leg hierop de geitenkaas.
Maak op de borden een ′bedje′ van salade (lekker met een mosterd-honingdressing) en leg hierop de geitenkaas.
Mijn kookverhaal (Annemien )
Laatst in een restaurant in Gorinchem gegeten, simpel maar erg lekker!
Dayenne zegt: