KookJij

Geitenkaas met een sesam- maanzaad jasje

Een heerlijk geitenkaas met een sesam- maanzaad jasje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: restaurant
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkaas met een sesam- maanzaad jasje te bereiden

Haal de plakjes geitenkaas door de eierdooiers en dan door de sesam/maanzaadjes. Vet de koekenpan in met sesamolie en dan goed verhitten. Bak de geitenkaasjes om en om snel bruin (niet te lang!).

Maak op de borden een ′bedje′ van salade (lekker met een mosterd-honingdressing) en leg hierop de geitenkaas.

Mijn kookverhaal (Annemien )

Laatst in een restaurant in Gorinchem gegeten, simpel maar erg lekker!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Dayenne

Dayenne zegt:
Ja daar was ik ook benieuwd naar, daarom bekeek ik het recept!
nina2

nina2 zegt:
En waar is het recept van de honing-frambozensaus?